Over Sonja

Als Haptotherapeut & Coach begeleid ik mensen om ze te leren in contact te komen met hun gevoel, zodat ze patronen herkennen en keuzes kunnen maken die bij hen passen. Het gaat dan om levensvragen als wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe ga ik dat dan aan.


Ik ben vrij snel na het behalen van mijn fysiotherapie diploma gestart met de opleiding tot Haptotherapeut, omdat ik mijn interesse in heel de mens verder wilde volgen. Je bent als mens immers lichaam en geest en deze werken intensief samen.


Gedurende 16 jaar heb ik beide beroepen naast elkaar gecombineerd en toen de keuze voor haptotherapie en coaching gemaakt. Twee jaar geleden heb ik hiervoor de opleiding tot Coach en Counselor in het Enneagram afgerond.


Op dit moment ben ik aan het onderzoeken of ik voor bedrijven op locatie iets kan betekenen in de vorm van een workshop Enneagram of individuele begeleiding. In het werkveld meekijken kan preventief veel betekenen, waardoor ik nog beter leer begrijpen wat er speelt.


Zelf haal ik mijn ontspanning uit sporten, wandelen, fietsen en afspreken met familie en vrienden voor een lekker etentje en een goed gesprek.


Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen? Laat het me dan weten. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken! 


Neem contact op >