Intuïtieve massage 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet helemaal lekker in je vel zit, maar weet je niet precies waar het vandaan komt? Of misschien wil je iets doen om jezelf te helpen, maar weet je niet wat? Dan is intuïtieve massage misschien wel iets voor jou.


Intuïtieve massage is een manier om in contact te komen met jezelf. Het is minder beladen dan haptotherapie en coaching, maar kan nog steeds enorm helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van je humeur en het verlichten van fysieke spanningen.


Een ontmoeting met jezelf

Voor een intuïtieve massage is geen specifieke hulpvraag nodig. Het gaat erom dat je jezelf toestaat om te ontspannen en je over te geven aan het moment. Tijdens de massage stem ik mezelf af op jouw energie en voel intuïtief aan wat jouw lichaam nodig heeft. Het kan zijn dat er bepaalde emoties of gedachten naar boven komen tijdens de massage, maar dat is juist goed. Het is een ontmoeting met jezelf, en dat is juist het moment waarop je jezelf het beste leert kennen.


Meer informatie?

Ben je op zoek naar een manier om jezelf te verwennen en te ontspannen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat intuïtieve massage voor jou kan betekenen? Dan raad ik je zeker aan om het eens te proberen. Wie weet wat voor moois het je zal brengen!