Wandelcoaching

Dichter bij jezelf door beweging


Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Of loop je vast in bepaalde patronen en wil je hier verandering in brengen? Dan is wandelcoaching misschien iets voor jou!


Waarom wandelcoaching?

Bij wandelcoaching ga je samen met mij als coach de natuur in en praat je tijdens de wandeling over jezelf, je leven, je persoonlijke doelen en dat wat je tegenhoudt. Door in beweging te zijn, kom je makkelijker bij je gevoel en krijg je meer inzicht in jezelf. Je creëert een fysieke intentie om dichter bij jezelf te komen en om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Het is bewezen dat beweging helpt bij het verminderen van stress en het verbeteren van je mentale welzijn. Het feit dat we in een ontspannen sfeer naast elkaar lopen en dat ik niet tegenover je zit, zorgt er bovendien voor dat er meer ruimte is voor openheid en het delen van je verhaal.

Wandelcoaching Sonja Baetsen Weert

Wanneer wandelcoaching?

Wandelcoaching kan waardevol zijn in verschillende situaties, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt in je carrière, behoefte hebt aan meer zelfinzicht, wilt werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling, of specifieke doelen wilt bereiken. Ook kan wandelcoaching je helpen bij het omgaan met stress, het vergroten van je zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatie en relaties en het vinden van een betere balans tussen werk en privé.


Praktische details

Een wandelcoachsessie begint altijd met een intake. We bepalen samen waar je aan wilt werken en hoeveel sessies hiervoor nodig zijn. Een wandelcoachsessie duurt gemiddeld een uur en we gaan wandelen in een omgeving die voor jou inspirerend is. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in de stad.  


Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wandelcoaching? Neem dan gerust contact op en ontdek wat het voor jou kan betekenen! De eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Plan een afspraak >