Vitaliteitsprogramma bedrijven 

Het runnen van een bedrijf is een hele uitdaging, en we weten allemaal dat de prestaties van werknemers essentieel zijn voor het succes van een organisatie. Maar soms kan het vinden van een gezonde balans tussen werk en privéleven moeilijk zijn, vooral als het werk veel energie en tijd vereist.


Daarom bied ik een vitaliteitsprogramma op maat aan dat zowel individueel als in groepsvorm uitgevoerd kan worden. Dit programma is ontworpen om werknemers te helpen zich beter te voelen, beter te presteren en meer voldoening te halen uit hun werk én privéleven.


Hoe ziet het vitaliteitsprogramma eruit?

Het programma is heel divers en omvat een breed scala aan sessies en workshops, waaronder een enneagram workshop, mindfulness, individuele begeleiding, haptotherapie en coaching


  • De enneagram workshop biedt inzicht in persoonlijke en professionele groei en geeft een beter begrip van het gedrag en communicatie van zowel individuele teamleden als van een team als geheel. 
  • Mindfulness sessies helpen bij het ontwikkelen van aandacht en concentratie en kunnen stress en spanning verminderen. 
  • Individuele begeleiding, haptotherapie en coaching helpen bij persoonlijke groei en het omgaan met uitdagingen in zowel het werk als privéleven.


Een programma op maat - ook op locatie mogelijk

Ik begrijp dat elke organisatie uniek is. Daarom stel ik mijn programma op maat samen, op basis van de behoeften en wensen van je organisatie. Ik bied hierbij de flexibiliteit om sessies en workshops op locatie te geven, maar het is ook mogelijk om deze te organiseren in mijn praktijkruimte.


Meer informatie?

Mijn doel is om jou en je werknemers te helpen een gezonde balans tussen werk en privé te vinden, de productiviteit in je organisatie te verhogen en de tevredenheid over het werk te verbeteren. Neem contact op om te bespreken hoe mijn vitaliteitsprogramma jouw organisatie kan helpen.


Neem contact op >