mindfulness & persoonlijke ontwikkeling 

Ben jij op zoek naar meer rust en balans in je leven? Wil je leren hoe je meer in het moment kunt leven en minder geleefd wordt door stress en negatieve gedachten? Dan is de mindfulness en persoonlijke ontwikkeling cursus voor jou.


Mindfulness & Persoonlijke Ontwikkeling - Sonja Baetsen Weert

Geen standaard mindfulness cursus

De cursus die ik aanbied, is anders dan de standaard mindfulness cursus. Dit zit hem voornamelijk in persoonlijke aandacht. Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat ik echt de tijd kan nemen voor iedere deelnemer. Tijdens de 8 bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met verschillende mindfulness technieken, maar pas ik ook principes uit de haptotherapie toe en gaan we aan de slag met het Enneagram.


Door middel van mindfulness oefeningen word je je bewust van je lichaam, je ademhaling en je gedachten. Je leert hoe je meer kunt ontspannen en hoe je beter kunt omgaan met stressvolle situaties. De haptotherapie elementen helpen je bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met jezelf en anderen. En met behulp van het enneagram krijg je inzicht in je persoonlijkheid en hoe je het beste kunt omgaan met jouw sterke en ontwikkelpunten.


Voor wie?

Mijn cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring met mindfulness of andere therapieën. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, betere relaties of gewoon meer rust en balans, ik help je graag op weg naar een ontspannen, gezonder en gelukkiger leven!


Schrijf je in!

Wil je meer weten over mindfulness en hoe het jou kan helpen om beter om te gaan met stress en uitdagingen in het leven? Neem dan contact met mij op of schrijf je direct in. 

 

Schrijf je in voor de cursus >